University of Oulu

Ohjeita kirjoittajille

Saved in:
Author: Rautio, Leena1
Organizations: 1University of Oulu, Library
Format: ebook
Version: published version
Access: open
Online Access: PDF Full Text (PDF, 0.4 MB)
Persistent link: http://urn.fi/urn:isbn:9514247884
Language: Finnish
Published: Oulu : University of Oulu, 1997
Publish Date: 1999-08-19
Description:

Lukijalle

Nämä ovat uusitut (5. uusittu painos) ohjeet Acta Universitatis Ouluensis -julkaisusarjaan aiottujen kirjoitusten laatijoille. Ohjeet kattavat sekä väitöskirjat että muut sarjassa julkaistavat kirjoitukset. Ohjeet ovat samalla malli Acta Universitatis Ouluensis -sarjan tekstimuotoilusta.

Tämä kirjanen sisältää ohjeet siitä, mitä käsikirjoitusvaiheessa on otettava huomioon (kielentarkistus, tekstinvalmistus, typografinen muotoilu, lähdeluettelon laadinta jne.) Viittaus- ja lähdeluettelokäytännöstä on erilliset liitesivut. Kirjoituksen julkaisemiseen liittyvistä asioista on myös ohjeet (sarjaanpyyntö, hyväksyminen, painaminen ja jakelu). Lisäksi ohjeisiin sisältyy oma lukunsa julkaisujen kustannuksista ja saatavista avustuksista. Ohjekirjanen on saatavissa Oulun yliopiston tiedekuntien kanslioista, hallintoviraston vahtimestareilta ja julkaisutoimikunnan sihteeriltä.

Oulussa, helmikuussa 1997

Julkaisutoimikunnan sihteeri Leena Rautio

see all

Edition: 5
ISBN: 951-42-4788-4
Copyright information: © University of Oulu, 1997. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for your own personal use. Commercial use is prohibited.