University of Oulu

Tilastollinen prosessinohjaus: ohjelmistovertailu

Saved in:
Author: Tervahartiala, Pasi1; Leiviskä, Kauko1
Organizations: 1University of Oulu, Faculty of Technology, Department of Process and Environmental Engineering
Format: ebook
Version: published version
Access: open
Online Access: PDF Full Text (PDF, 2 MB)
Persistent link: http://urn.fi/urn:isbn:9514275217
Language: Finnish
Published: 1999
Publish Date: 2004-09-21
Description:

Tiivistelmä

Tämä raportti on projektin "SPC ja älykkäiden menetelmien soveltaminen elektroniikkateollisuudessa" toinen osaraportti. Projektin tavoitteena on tutkia älykkäiden tietämysjärjestelmien ja SPC:n hyväksikäyttöä elektroniikan tuotannossa. Hankkeen rahoittaa Tekes ja siihen osallistuu neljä elektroniikkayritystä: Mikrolli Oy, Incap Electronics Oy, Jutron Oy ja Tellabs Oy. Projekti kuuluu ETX-ohjelmaan ja se on käynnistynyt keväällä 1998.

Tässä raportissa on vertailtu tilastolliseen prosessinohjaukseen käytettäviä ohjelmistoja. Lähtökohtana on ollut tarkastella tällä hetkellä markkinoilla saatavilla olevia ohjelmistoja, niiden ominaisuuksia ja soveltuvuutta elektroniikkateollisuuteen. Tämä raportti on jatkoa projektin ensimmäiselle osaraportille Tilastollinen prosessinohjaus: perusteet ja menetelmät, joten tässä raportissa SPC:n perusteiden tarkastelu on jätetty ensimmäisen osaraportin varaan.

see all

Series: Säätötekniikan laboratorio. Raportti B
ISBN: 951-42-7521-7
ISBN Print: 951-42-5343-4
Issue: 9
Subjects:
SPC
Copyright information: © University of Oulu, 2004. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for your own personal use. Commercial use is prohibited.