University of Oulu

Ruuankuljetuspalveluiden käytettävyys

Saved in:
Author: Ollikainen, Hanna1
Organizations: 1University of Oulu, Faculty of Information Technology and Electrical Engineering, Information Processing Science
Format: ebook
Version: published version
Access: open
Online Access: PDF Full Text (PDF, 0.5 MB)
Pages: 23
Persistent link: http://urn.fi/URN:NBN:fi:oulu-202201241100
Language: Finnish
Published: Oulu : H. Ollikainen, 2022
Publish Date: 2022-01-24
Thesis type: Bachelor's thesis
Description:

Tiivistelmä

Ruuankuljetuspalveluiden käyttö on nykyään yleistynyt. Palveluiden avulla pystytään tilaamaan ruokaa ravintoloista suoraan kotiovelle hoitamalla koko tilausprosessi niiden kautta. Tämä tutkielma keskittyy selvittämään ruuankuljetuspalveluiden käytettävyyden ominaispiirteitä, mikä niissä on hyvää ja mikä huonoa. Lisäksi tutkielma käsittelee, miten koronapandemialla on vaikuttanut ruuankuljetuspalveluihin.

Syy tälle aiheelle on ruuankuljetuspalveluiden käyttäjäkunnan kasvaminen, jota on tapahtunut varsinkin koronaviruksen tuoman pandemian johdosta. Mobiililaitteisiin liittyvää käytettävyyskirjallisuutta löytyy, mutta pelkästään ruuankuljetuspalveluihin keskittyvää tällaista kirjallisuutta ei ole vielä niin paljoa. Tutkielma käsittelee lopuksi koronan vaikutusta kuljetuspalveluihin, koska pandemia on selkeästi yhteydessä kuljetuspalveluiden yleistymiseen.

see all

Subjects:
Copyright information: © Hanna Ollikainen, 2022. Except otherwise noted, the reuse of this document is authorised under a Creative Commons Attribution 4.0 International (CC-BY 4.0) licence (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/). This means that reuse is allowed provided appropriate credit is given and any changes are indicated. For any use or reproduction of elements that are not owned by the author(s), permission may need to be directly from the respective right holders.
  https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/