University of Oulu

Video digitaalisen oppimisen työkaluna matriisi- ja sidostusopetuksessa

Saved in:
Author: Alahuhta, Eemeli1; Hashi, Ahmed1
Organizations: 1University of Oulu, Faculty of Medicine, Department of Dentistry
Format: ebook
Version: published version
Access: open
Online Access: PDF Full Text (PDF, 0.2 MB)
Pages: 12
Persistent link: http://urn.fi/URN:NBN:fi:oulu-202205182228
Language: Finnish
Published: Oulu : E. Alahuhta; A. Hashi, 2022
Publish Date: 2022-05-23
Thesis type: Other thesis
Tutor: Laitala, Marja-Liisa
Tanner, Tarja
Reviewer: Tanner, Tarja
Laitala, Marja-Liisa
Description:

Tiivistelmä

Tämän tutkielman tavoitteena oli valmistaa video-opetusmateriaalia opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) MeDigi-hankkeeseen kariologian oppialalle hammaslääketieteen opiskelijoille, sekä tehdä kirjallisuuskatsaus ajankohtaiseen tutkimusnäyttöön digitaalisesta oppimisesta.

Tuotettua materiaalia on hyödynnetty Oulun yliopistossa hammaslääketieteen tutkinto-ohjelmassa kliinisen vaiheen opiskelijoilla fantom-opetuksessa. Opetusvideoissa käsittelimme matriisi- ja sidostustyöskentelyä, sekä kofferdamin käyttöä. Opetusmateriaali on kokonaisuudessaan tuotettu suun terveyden tutkimusyksikössä, Oulussa.

COVID-19-pandemia on luonut aikana haasteita yliopisto-opetukseen, sekä opiskelijoille, että opetushenkilökunnalle. Etäopetuksen lisääntymisen myötä on muodostunut tarve tehokkaille digitaalisille opetusstrategioille. Koemme, että tutkielmamme osaltaan edistää hammaslääketieteen etä- ja hybridiopetuksen opetusmahdollisuuksia.

see all

Subjects:
Copyright information: © Eemeli Alahuhta; Ahmed Hashi, 2022. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for your own personal use. Commercial use is prohibited.