University of Oulu

Kirjasto ja kunnanvirasto Iihin

Saved in:
Author: Hietala, Johanna1
Organizations: 1University of Oulu, Faculty of Technology, Oulu School of Architecture
Format: ebook
Version: published version
Access: open
Online Access: PDF Full Text (PDF, 36.8 MB)
Pages: 54
Persistent link: http://urn.fi/URN:NBN:fi:oulu-202306192636
Language: Finnish
Published: Oulu : J. Hietala, 2023
Publish Date: 2023-06-20
Thesis type: Master's thesis (tech)
Tutor: Sanaksenaho, Matti
Reviewer: Lassila, Anssi
Description:

Tiivistelmä

Iin kunta käynnisti vuonna 2021 Kirkonseudulla asemakaavan muutoksen, joka koskee nykyisen kunnanviraston ja pääkirjaston kiinteistöjä. Muutoksen tavoitteena on tarkastella asuinrakentamisen sekä virastorakennusten yhteensovittamista. Nykyisen kunnanviraston rakennuksessa on todettu sisäilmaongelmia ja kirjaston rakennus vaatii korjauksia.

Suunnitelmapainotteisen diplomityöni aiheena on Iin uuden pääkirjaston ja kunnanviraston suunnitteleminen asemakaavan muutoksen kohteena olevaan kortteliin. Työn tavoitteena on tutustua asemakaavan muutoksen kohteena oleviin nykyisiin kunnanviraston ja pääkirjaston rakennuksiin, valita rakennuksien toiminnoille uusi sijoituspaikka, sekä luoda suunnitelma uudelle pääkirjastolle ja kunnanvirastolle.

Perehdyn työssäni korttelin lähialueen historiaan ja sen tulevaisuuden näkymiin, sekä kirjaston ja toimistotilojen tulevaisuuteen.

see all

Subjects:
Copyright information: © Johanna Hietala, 2023. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for your own personal use. Commercial use is prohibited.